Karriär

Just nu söker vi en

Customer success rep/affärsutvecklare

Media Research har behov att nå fler prospects effektivare. Till det behöver vi din hjälp att bygga upp en ny säljkanal, self-service tjänster, genom sociala medier. Och då främst inom LinkedIn

Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet. Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans.

Det här är vi

Media Research bevakar dagligen annonser digitalt via display/banners, sociala medier och nyhetsbrev eller analogt via tidningar, DM/Flyers och TV. En oumbärlig hjälp för våra kunder när det gäller att få kontroll på sina konkurrenters och sin egen annonsering i näst intill realtid. Alla annonser/erbjudanden kopieras och taggas med information om annonsör, media, datum och annat matnyttigt. Våra kunder kan då söka relevant data i AdFinder (vårt webbaserade sökverktyg), eller via återkommande skräddarsydda rapporter.
Vi har funnits sedan 1997 och är baserade i Sverige med kontor HK i Östersund och regionkontor i Sundsvall
Våra kunder är globala och nationella varumärken i de nordiska länderna och UK.
Mediebranschen förändras och det är viktigt att hålla koll på sina investeringar i rätt annonskanaler. Vi är inne i ett skede där data blir allt viktigare där vår uppgift är att göra den tillgänglig och lättförståelig så att våra kunder kan fatta bättre beslut kring var de satsar sin marknadsföring.

Vårt team

Vårt team drivs av att hitta det enkla i det svåra inom marknadsuppföljning. Nämligen att komma så nära sanningen som möjligt när det gäller att rätt annons hamnar på rätt ställe för bästa effekt. Alla i teamet är involverade i våra kunder och vår affärsutveckling. Vi har vårt huvudkontor i Östersund och ett lokalt kontor i Sundsvall. Vi ser ett flexibelt arbetssätt där vi både ses fysiskt och jobbar effektivt digitalt. Totalt är vi 7 personer. Det senaste tillskottet i vårt team är Faeze, en 27-årig tjej från Iran, som doktorerar/forskar inom AI. Ett projekt vi driver tillsammans med Mittuniversitetet – MIUN. En spännande utveckling att få kunskap inom och som kommer att påverka oss alla i teamet.

Uppdraget

Som affärsutvecklare/customer success representative hos oss behöver vi din hjälp att bygga upp en ny säljkanal, self-service tjänster, genom sociala medier. Och då främst inom LinkedIn då våra kunder och prospects finns i den miljön idag. Vi behöver din hjälp med att omvandla vår story till vad vi gör med ett modernt tänk och omvandla till betalande kunder. Bygga ny kundresa från kontakt till långvarig kund. Våra trogna kunder sedan länge är bla globala brands inom bilbranschen och telecom. Vi är helt övertygade om att vi kan hjälpa så många fler kunder än vi har idag. Och då behöver vi jobba mera skalbart och effektivt. Våra kunder står inför spännande möjligheter där vi vill stärka vår relation ytterligare och bli en livslång samarbetspartner – in i den digitala framtiden. Vi är övertygade om att du kommer att se detta tydligare än oss med dina ögon. God engelska i tal och skrift är ett måste då både våra kunder och delar av personal är engelskspråkiga.

Praktisk information

Handledning sker i första av vår vd – Pär.
Placeringsort: Östersund.
Tillträde: flexibelt, men mål från 230901.

Vi söker dig som är självgående, har ett gediget driv och ett intresse för både digital utveckling och kommunikation. Du får möjlighet att göra en spännande utvecklingsresa och göra oss än mer relevanta framåt. Vi tror att du lockas av att utmanas. Du är trygg i dig själv, tror på din sak och gillar att få vara del av ett team som är på hugget. Välkommen att maila din ansökan till nedan:

Pär Segerström, Media Research i Östersund AB , 070-626 97 55, par.segerstrom@mediaresearch.se.

Media Research – Excellent ad monitoring
www.mediaresearch.se

Välkommen med din ansökan