Karriär

Just nu söker vi en

Industridoktorand med AI-kompetens

Är du intresserad av hur AI kan optimera uppföljning av annonsering i digitala kanaler? Hur annonser hittas och görs sökbara så att annonsörer kan följa upp sina och andras kampanjer. Nu söker Media Research, i ett start-up projekt, just dig. Välkommen med din ansökan.

Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet. Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans.

Din nästa utmaning

Som industridoktorand hos oss kommer du att få jobba självständigt men ändå vara nära den skarpa produktionen. Vi levererar dagligen tjänster till våra kunder där behovet av bevakningen av online-annonsering är stort. Där vi känner att de tjänster vi har idag kan göras så mycket bättre med hjälp av AI.
Media Research är sedan 20 år verksamma inom katalogisering, taggning och göra annonser sökbara på ett för kund effektivare sätt i uppföljnings och omvärldssammanhang. Vi är verksamma på den nordiska marknaden samt i UK. Våra kunder är stora annonsörer inom bl.a. Automotive, Telecom, Consumer Electronics

Vem är du?

Vi söker dig som har grundläggande behörighet genom avlagd examen på avancerad nivå. Du kan också ha fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå, eller på något annat sätt inom eller utom landet förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper. Särskild behörighet har den som har minst 90 högskolepoäng i elektroteknik/datateknik eller ämnen nära besläktade.
Utöver detta vill vi att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska likväl som på engelska.
Som person tror vi att du är driven, engagerad och målinriktad. Du skapar förutsättningar för engagemang, lärande och ständiga förbättringar utifrån verksamhetens mål. För att lyckas i den här rollen tror vi också att du har en god kommunikativ förmåga och samarbetar effektivt med andra.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med Media Research kärnvärden: Kundfokus, respekt och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

På Media Research är trivselfaktorn prioriterad. Det tycker vi att vi har genom att vi erbjuder:

Vill du veta mer?

För ytterligare information om tjänsten, kontakta: Pär Segerström, Media Research i Östersund AB , 070-626 97 55, par.segerstrom@mediaresearch.se.

Om Media Research

Media Research har sedan 20 år levererat tjänster inom annonsuppföljning till ledande globala brands. Och nationellt eller regionalt ledande brands. Våra leveranser är bransch och kundanpassade. Vi har en prenumerationsbaserad affärsmodell utan långa åtaganden. Mottot är att om vi inte levererar kundnytta så är kunden fri att lämna med kort varsel. Vi tror på det då det hela tiden sätter press på oss själva att vara relevanta. Vi har väldigt trogna och lojala kunder…

Media Research – Excellent ad monitoring
www.mediaresearch.se

Välkommen med din ansökan