Vilka är vi?

Media Research

Vi på Media Research har blivit mästare på att bevaka den dagliga annonseringen i alla digitala och printade medier. Under 25 års tid har vi utvecklat verktyg som dagligen levererar info om var dina annonser syns, hur de ser ut, vilka återförsäljare de finns hos, vilket pris som kommuniceras och mycket mer. Och inte nog med det — du kan med samma verktyg göra exakt samma undersökning på dina konkurrenters annonsering.

Du kan som kund när som helst sortera fram relevant data i AdFinder (vårt webbaserade sökverktyg), eller via återkommande automatiserade rapporter baserat på de val man gjort. Vi håller koll på flera olika branscher på marknaden i Norden och UK, och är de enda på marknaden som ger dig visuell data på en daglig basis.

Vi har funnits lite under radarn sedan 1997, med lojala och långvariga kunder som stannar kvar. Vårt hjärta är i Östersund där vi har vårt huvudkontor, och några medarbetare sitter i Sundsvall. 

Vad våra kunder säger

Chef Telekom/tillverkare

“Media Research hjälper oss att enkelt se hur och i vilka sammanhang våra egna produkter annonseras.”

Regionschef, fordonsindustri

“Med hjälp av Media Research och DailyAds får vi dagligen full koll på vad våra konkurrenter och återförsäljare har för sig.

Produktchef Consumer Electronics TV/AV:

“Media Research hjälper oss att enkelt och strukturerat följa såväl annonseringen som prisutvecklingen.”

I vilka branscher är vi verksamma?

Vi är alltid öppna för att starta bevakning av nya branscher! Just nu bevakar vi annonsering för:

Alkoholhaltiga drycker

Personbilar

Transportbilar

Hemelektronik

Dagligvaror

Bygg & trädgård

Sport & fritid

Telekom-operatörer

Resor

Möbler & sängar

Testa DailyAds i 10 dagar helt gratis!

Få de rapporter du behöver på morgonen samma dag som annonserna syns i media. Skriv in din e-postadress nedan och klicka på “Prova på”, för en 10 dagar lång, gratis prenumeration på DailyAds!

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om oss eller våra tjänster!